Aktuelt program
Lynbestilling
 
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
High Performance Team
På arbejdspladser og i mange stillinger stilles der krav om, at medarbejderne skal kunne arbejde i teams, grupper og projekter. Et velfungerende team opstår dog ikke af sig selv. Der er mange styrker, facetter og holdninger, som vi skal have viden om før fundamentet for et high performance team er skabt. 2 dage start den 21/6.
Skriv klart!
Hvordan skriver du en tekst, andre har lyst til at læse? Dit budskab skal være klart - og det skal dit sprog også. Gennem udvalgte metoder, eksempler og småøvelser får du på kurset en konkret værktøjskasse, som du kan bruge, lige fra du sætter dig foran den tomme computerskærm, til du afleverer en færdig tekst. Dagkursus den 30/5.
Nyt program på vej !
Der arbejdes hårdt på sekretariatet for at få augustprogrammet klar. Allerede den 1. juli kan de mange tilbud ses her på siden, mens programmet i papirformat omdeles i uge 31. Programmet kommer i øvrigt i helt nyt layout, der gerne skulle være en fryd for øjet.
De gør det døde levende
DNA-forsker Eske Willerslev kommer til byen den 25/8, hvor han sammen med videnskabsjournalisten Kristoffer Frøkjær holder foredrag i Musikkens Hus. Foredraget byder på lige dele DNA-forskning og anekdoter fra et begivenhedsrigt liv som en af verdens førende forskere indenfor sit felt. Arrangeret i samarbejde med Musikkens Hus og FOKUS Folkeoplysning.
Download programmet
Du kan altid se alle tilbud her på siden. Du har også mulighed for at downloade det nye program i pdf-format og ha' det liggende på din enhed hele foråret. Husk: Vil du have programmet tilsendt i papirudgave, kan det altid bestilles via linket øverst på siden. Go' fornøjelse !
Klassisk musik for begyndere
Kom og oplev den klassiske musiks vidunderlige og forunderlige univers. Kurserne henvender sig til alle, som har lyst til at tage med på et strejftog gennem musikhistorien og få præsenteret en bred vifte af de allerstørste værker. I september starter et nyt modul 1 op, der er åbent for alle interesserede.
Exners Rorschach system
Folkeuniversitetet udbyder løbende kurser i Exner Rorschachs scoringssystem, der er en videnskabeligt baseret personlighedstest. Testen er oprindeligt udviklet af den schweitziske psykiater Herman Rorschach, men er videreudviklet af den amerikanske psykolog John E. Exner.
Samarbejde med Ældresagen
Folkeuniversitetet og Ædresagen i Nordjylland har indledt et nyt samarbejde, der giver Ældresagens medlemmer adgang med stor rabat til en række udvalgte foredrag og kurser. Er du medlem af Ældresagen i Nordjylland kan du benytte linket 'Specialaftaler' i venstre menubox og her få en oversigt over de tilknyttede rabattilbud.
Folkeuniversitetet i Aalborg | Rendsburggade 6, 2. sal | 9000 Aalborg | Tlf. 98 16 75 00 | mail: info@fuaalborg.dk
 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev Klik her
Luk