Aktuelt program
Lynbestilling
 
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
Præstationssamfundet - EXTRAFOREDRAG
I den nye bog 'Præstationssamfundet' argumenterer lektor Anders Petersen, AAU, for, at opblomstringen af depressionsepidemien må ses på baggrund af, at præstation har fået status af ideal for det gode liv. Foredraget vil uddybe bogens pointer og lægge op til debat. Foredrag den 23/11.
Se programmet her på siden!
Efterårets program er tilgængeligt her på sitet. Klik dig rundt og se de mange spændende tilbud. Vi byder på en række nye emner og så har vi besøg af kendte folk fra forsknings- og medieverdenen. GOD FORNØJELSE!
Download programmet
Har du lyst, kan du nu downloade programmet i PDF-udgave. Klik på fotoet til højre og gem programmet på din tablet, bærbare eller mobil. Så har du det til rådighed hele sæsonen. God fornøjelse.
Game of Thrones i fokus
Kom til et spændende foredrag om den populære TV-serie Game of Thrones med lektor Steen Beck fra SDU. Foredraget tager afsæt i en ny bog 'Vinteren kommer - En fordybelsesbog for Game of Thrones-fans', skrevet af foredragsholderen. Foredraget er et must for fans!
Ny viden om Universet
Efteråret byder på flere spændende arrangementer om astronomi. Dels en temadag om Universets historie med afsæt i en ny bog om emnet. Dels 3 foredrag med fokus på Universets oprindelse, mørkt stof og Higgs partikel med forskere fra Syddansk Universitet. Start hhv. den 29/10 og 7/11.
Klassisk musik og opera holder flyttedag
Vore populære kurser i klassisk musik og opera holder flyttedag. Fra efterårets start holdes kurserne i fine rammer i Klassisk Sal i Musikkens Hus. Kom og oplev den klassiske musiks vidunderlige og forunderlige univers. Kurserne henvender sig til alle, som har lyst til at tage med på et strejftog gennem musikhistorien.
Samarbejde med Ældresagen
Folkeuniversitetet og Ædresagen i Nordjylland har indledt et nyt samarbejde, der giver Ældresagens medlemmer adgang med stor rabat til en række udvalgte foredrag og kurser. Er du medlem af Ældresagen i Nordjylland kan du benytte linket 'Specialaftaler' i venstre menubox og her få en oversigt over de tilknyttede rabattilbud.
Folkeuniversitetet i Aalborg | Rendsburggade 6, 2. sal | 9000 Aalborg | Tlf. 98 16 75 00 | mail: info@fuaalborg.dk
 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev Klik her
Luk