Aktuelt program
Lynbestilling
 
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
Brug kalenderen
For at få det fulde overblik over de mange opstarter gennem hele sæsonen, kan du altid klikke på linket 'Starter snart' i venstre menubox. Siden giver måned for måned en oversigt over, hvornår de enkelte tilbud starter.
Projektledelse og motivation
Arbejder med nogen eller noget, der er i udvikling? Mennesker, virksomheder eller produkter. Kom og få indblik i, hvordan du giver andre plads til at tage (med-) ejerskab af projektet og finder deres personlige motivation og drivkraft til at bidrage optimalt. Kursusstart den 19/6.
Traumatiserede børn og unge
Belastede børn og unge kan hjælpes enormt i deres udvikling ved i det daglige at møde forståelse og støtte Man behøver ikke være højt specialiseret i psykologi for at kunne gøre en stor forskel for disse børn. Kurset giver viden om ny forskning i, hvordan børn let traumatiseres af ydre påvirkninger. Start 19/5.
Indblik i Rusland
Når mand krydser grænsen til verdens største land, er man hverken i Europa eller Asien. Vi er i Rusland - og er tvunget til at tænke på kultur, politik og religion på en helt anden måde. En rejse i Rusland er en rejse ind i en dramatisk historie, fuld af tro, håb og smerte. 5 foredrag - første gang den 7/5.
Se forårets program
Du kan se forårets mange tilbud her på siden. Vælg 'kurser og foredrag' i venstre menubox og brug webshoppen ved tilmelding. Eller klik på overskriften og se programmet som PDF-fil og download det og ha' det altid ved hånden på din enhed. Vel mødt på Folkeuniversitetet.
Coaching i teori & praksis
Coaching bruges i flæng om efterhånden alt fra et kollegialt råd til opskriften på det gode liv. Folkeuniversitetets modulopdelte kurser kan med fordel benyttes af alle, der har til opgave at lede, undervise, motivere eller udvikle medarbejdere/mennesker. Underviser på kurserne er BA, ICC Certificeret Coach Anette Hvidtfeldt. Løbende opstarter.
Giv et gavekort
Giv et gavekort til Folkeuniversitetets mange tilbud i gave. Du vælger selv beløbet. Send en mail til sekretariatet med ønske om beløb, så vil du i løbet af få dage modtage det med posten.
Exners Rorschach system
Folkeuniversitetet udbyder løbende kurser i Exner Rorschachs scoringssystem, der er en videnskabeligt baseret personlighedstest. Testen er oprindeligt udviklet af den schweitziske psykiater Herman Rorschach, men er videreudviklet af den amerikanske psykolog John E. Exner.
Samarbejde med NORDJYSKE
Folkeuniversitetet samarbejder med NORDJYSKE. Det betyder, at du som abonnent på Nordjyske Stiftstidende kan benytte dig af 'Tilmeld 2 - betal for 1'-ordningen på udvalgte foredrag og temadage. Rabatten gives kun ved tilmelding via NORDJYSKE Fordele.
Folkeuniversitetet i Aalborg | Badehusvej 20 | 9000 Aalborg | Tlf. 98 16 75 00 | mail: info@fuaalborg.dk
 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev   Navn:    E-mail:   
Luk