Aktuelt program
Lynbestilling
 
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
Coaching i teori & virkelighed - EXTRAHOLD
Efterårets coaching-moduler var hurtigt udsolgt. Vi har derfor allerede nu lavet et extra forløb med start den 1/12 og efterflg. moduler i januar-februar. Folkeuniversitetets modulopdelte kurser kan med fordel benyttes af alle, der har til opgave at lede, undervise, motivere eller udvikle medarbejdere/mennesker.
I bad med Picasso
Nu kan du møde Hummeldirektør Christian Stadil og professor Lene Tanggaard og blive inspireret og udfordret på hvorledes du, din arbejdsplads, organisation eller institution bliver mere kreativ. De to er enige om, at Danmark i fremtiden skal leve af kreativitet og innovation. Fyraftensmøde den 27/11.
Masser af tilbud
Efterårets program er tilgængeligt her på siden. Nyhederne er mange; fra møder med cand.polit. Naser Khader, Hummeldirektør Christian Stadil, cand.scient. Hanne Foighel og journalist Clement Kjersgaard til foredrag om øl, politisk filosofi, kunst og marathonløb.
Rundt om ØL
Malt, vand og gær. Hovedingredienserne er simple. Alligevel er øl ikke bare øl. Den oldgamle, populære drik findes i utallige styrker, smage og gyldne nuancer – fra den næsten sorte og fyldige stout til den læskende pilsner. 5 foredrag om øl inkl. besøg på Søgaards Bryghus. Første gang den 3/11.
Se programmet på din enhed
Se programmet på din enhed. Klik på linket, download programmet og ha' det liggende på din enhed hele efteråret. Go' fornøjelse.
To lande, en historie: Danmark og Norge
I en verden, hvor vi knytter bekendtskaber på tværs af store afstande og kulturelle skel, er båndet mellem Norge og Danmark et særligt tæt familiebånd. Nordmænd og danskere er historisk set hinandens nærmeste, nationale slægtninge. Som alle familier deler vi sejre og nederlag, og vi inspirerer hinanden til at udvikle det samfund, vi drømmer om.
Brug kalenderen
For at få det fulde overblik over de mange opstarter gennem hele sæsonen, kan du altid klikke på linket 'Starter snart' i venstre menubox. Siden giver måned for måned en oversigt over, hvornår de enkelte tilbud starter.
Giv et gavekort
Giv et gavekort til Folkeuniversitetets mange tilbud i gave. Du vælger selv beløbet. Send en mail til sekretariatet med ønske om beløb, så vil du i løbet af få dage modtage det med posten.
Exners Rorschach system
Folkeuniversitetet udbyder løbende kurser i Exner Rorschachs scoringssystem, der er en videnskabeligt baseret personlighedstest. Testen er oprindeligt udviklet af den schweitziske psykiater Herman Rorschach, men er videreudviklet af den amerikanske psykolog John E. Exner.
Folkeuniversitetet i Aalborg | Badehusvej 20 | 9000 Aalborg | Tlf. 98 16 75 00 | mail: info@fuaalborg.dk
 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev
Luk