Aktuelt program
Lynbestilling
 
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
Årets underviser er fundet
’Årets underviser’ ved Folkeuniversitetet i Aalborg er for anden gang fundet. Prisen bunder dels i tilkendegivelser fra Folkeuniversitetets mange deltagere, der alle har haft mulighed for at ytre sig, dels i en indstilling fra Folkeuniversitetets styrelser og administration. Navnet er denne gang musikhistoriker Jan Mygind.
Pakkeløsning med store rabatter
Folkeuniversitetet introducerer nu pakkeløsninger med store rabatter. Vi har sammensat to pakker - 'Forældrepakken' & 'Udvid din horisont-pakken' - med hver 10 hold, hvor du ved tilmelding til 3 hold får det billigste hold gratis. Klik på overskriften her og læs mere.
Nyt program og extrahold
Masser af spændende tilbud i dette forår. Bemærk at ikke alle tilbud er omtalt i papirprogrammet. Extrahold er bl.a.: * Facilitering * Skriv klart! * Markante noveller * Personligt workflow * Viden om demens & Alzheimer * Dansk sprog & grammatik * Idéudvikling der virker * Viden om Parkinson * Stresshåndtering * Modvækst
Download det nye program
Du kan altid se alle tilbud her på siden. Du har også mulighed for at downloade det nye program i pdf-format og ha' det liggende på din enhed hele foråret. Husk: Vil du have programmet tilsendt i papirudgave, kan det altid bestilles via linket øverst på siden. Go' fornøjelse !
TrygFonden: Tryghed og radikalisering i Danmark
Hvad frygter danskerne mest? Et terrorangreb eller at blive fyret fra jobbet? TrygFonden har netop fået lavet en 'Tryghedsmåling', der kortlægger danskernes tryghed. Kom til et aftenmøde med bl.a. fondens forskningschef Anders Hede og hør om resultaterne. Mødet - der er GRATIS - afholdes den 7/4 på AAU og inkluderer en let anretning. Begrænset antal pladser.
Masser af Opera
Folkeuniversitetet tilbyder en række operaforedrag i foråret 2016. Opera for begyndere, Mozarts operaer, Puccinis operaer tilbydes som korte eller længerevarende forløb. Og så tilbyder vi i samarbejde med Aalborg Operafestival et foredrag med klassisk sanger Martin Guldberg fra Aarhus Universitet. Glæd dig!
Mobildækning i Danmark
Professor Gert Frølund Petersen fra Aalborg Universitet er den førende forsker indenfor mobildækning og metoder til måling af mobiltelefoners kvalitet. Kom til et spændende foredrag om de udfordringer der er, når man taler om mobildækning. Arrangementer byder også på laboratoriebesøg i et af AAU's 'radiodøderum'.
Peter Kærs kunsthistorie
TV-værten Peter Kær har efteruddannet sig til kunsthistoriker og bl.a. været vært på DR K-serien '1.000 års kunsthistorie'. Lørdag den 12/3 giver han sit meget personlige bud på kunsthistorien og de værker og kunstnere, som for ham har været de mest væsentlige.
Aalborg Universitet i rummet
Aalborg Universitet har nu 4 gange fået sendt satellitter ud i rummet. Som en del af uddannelsen har studerende på AAU været med til at udvikle og designe satellitter og i deres fritid bl.a. bygget de meget omtalte små firkantede satellitter kaldet CubeSat. Og bl.a. frigav astronaut Andreas Mogensen to af disse satellitter på sin rumfærd tidligere på året. Foredrag den 2/3.
Kunsthistorie er tilbage på KUNSTEN
Fra foråret 2016 er de fleste af vore kunsthistoriske tilbud tilbage i fine rammer på KUNSTEN. Overskrifter er bl.a.: 'Kærs kunsthistorie', 'Dansk og nordisk kunst', 'Kunsthistorisk horisont', 'Ind i kunstens verden' og 'Nordisk kunst og arkitektur'. Derudover tilbydes et kursus i Kunsthal Nord om 'Kunsten i det 21. århundrede'.
Exners Rorschach system
Folkeuniversitetet udbyder løbende kurser i Exner Rorschachs scoringssystem, der er en videnskabeligt baseret personlighedstest. Testen er oprindeligt udviklet af den schweitziske psykiater Herman Rorschach, men er videreudviklet af den amerikanske psykolog John E. Exner.
Samarbejde med Ældresagen
Folkeuniversitetet og Ædresagen i Nordjylland har indledt et nyt samarbejde, der giver Ældresagens medlemmer adgang med stor rabat til en række udvalgte foredrag og kurser. Er du medlem af Ældresagen i Nordjylland kan du benytte linket 'Specialaftaler' i venstre menubox og her få en oversigt over de tilknyttede rabattilbud.
Folkeuniversitetet i Aalborg | Rendsburggade 6, 2. sal | 9000 Aalborg | Tlf. 98 16 75 00 | mail: info@fuaalborg.dk
 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev Klik her
Luk