Aktuelt program
Lynbestilling
 
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
Street Art - Murmaleri i Aalborg
Street Art - Urban Art - Public Art - murmaleri. Street Art er blevet meget populært. Den internationale kunstscene boomer med talentfulde kunstnere, der viser en stor spændvidde i temaer, ideer og fortællinger. Også i Aalborg er der Street Art på en række af byens tidligere så triste gavle. Kom til foredrag og en 'artwalk' rundt i byen. Foredrag den 27/4 + Artwalk den 4/5 og 9/5.
Skriv klart!
Hvordan skriver du en tekst, andre har lyst til at læse? Dit budskab skal være klart - og det skal dit sprog også. Gennem udvalgte metoder, eksempler og småøvelser får du på kurset en konkret værktøjskasse, som du kan bruge, lige fra du sætter dig foran den tomme computerskærm, til du afleverer en færdig tekst. Dagkursus den 30/5.
Se også 'extraholdene'
Masser af spændende tilbud i dette forår. Bemærk at ikke alle tilbud er omtalt i papirprogrammet. Extrahold er bl.a.: * Facilitering * Skriv klart! * Markante noveller * Personligt workflow * Viden om demens & Alzheimer * Dansk sprog & grammatik * Idéudvikling der virker * Viden om Parkinson * Stresshåndtering * Modvækst
Mindfulness og empati
Mindfulness handler om evnen til bevidst nærvær og medfølelse. At arbejde med mindfulness betyder, at man observerer og oplever tanker, følelser og kropslige fornemmelser uden at dømme og vurdere dem. Kom på et weekendkursus den 28-29/5 med to af landets dygtigste psykologer indenfor feltet.
Årets underviser er fundet
’Årets underviser’ ved Folkeuniversitetet i Aalborg er for anden gang fundet. Prisen bunder dels i tilkendegivelser fra Folkeuniversitetets mange deltagere, der alle har haft mulighed for at ytre sig, dels i en indstilling fra Folkeuniversitetets styrelser og administration. Navnet er denne gang musikhistoriker Jan Mygind.
Pakkeløsning med store rabatter
Folkeuniversitetet introducerer nu pakkeløsninger med store rabatter. Vi har sammensat to pakker - 'Forældrepakken' & 'Udvid din horisont-pakken' - med hver 10 hold, hvor du ved tilmelding til 3 hold får det billigste hold gratis. Klik på overskriften her og læs mere.
Download programmet
Du kan altid se alle tilbud her på siden. Du har også mulighed for at downloade det nye program i pdf-format og ha' det liggende på din enhed hele foråret. Husk: Vil du have programmet tilsendt i papirudgave, kan det altid bestilles via linket øverst på siden. Go' fornøjelse !
Kunsthistorie er tilbage på KUNSTEN
Fra foråret 2016 er de fleste af vore kunsthistoriske tilbud tilbage i fine rammer på KUNSTEN. Overskrifter er bl.a.: 'Kærs kunsthistorie', 'Dansk og nordisk kunst', 'Kunsthistorisk horisont', 'Ind i kunstens verden' og 'Nordisk kunst og arkitektur'. Derudover tilbydes et kursus i Kunsthal Nord om 'Kunsten i det 21. århundrede'.
Exners Rorschach system
Folkeuniversitetet udbyder løbende kurser i Exner Rorschachs scoringssystem, der er en videnskabeligt baseret personlighedstest. Testen er oprindeligt udviklet af den schweitziske psykiater Herman Rorschach, men er videreudviklet af den amerikanske psykolog John E. Exner.
Samarbejde med Ældresagen
Folkeuniversitetet og Ædresagen i Nordjylland har indledt et nyt samarbejde, der giver Ældresagens medlemmer adgang med stor rabat til en række udvalgte foredrag og kurser. Er du medlem af Ældresagen i Nordjylland kan du benytte linket 'Specialaftaler' i venstre menubox og her få en oversigt over de tilknyttede rabattilbud.
Folkeuniversitetet i Aalborg | Rendsburggade 6, 2. sal | 9000 Aalborg | Tlf. 98 16 75 00 | mail: info@fuaalborg.dk
 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev Klik her
Luk