Aktuelt program
Lynbestilling
 
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
Hjernen og læring - EXTRAHOLD
Ingen er i tvivl om, at læring sker i og med hjernen, men hvad ved vi egentlig om det, der sker i hjernekisten? Et nyt forskningsfelt: "Mind, Brain and Education" er vokset frem gennem de seneste 10-15 år i et samspil mellem pædagogik, psykologi og neurovidenskab. Kursusdag den 10/6.
Se programmet på din enhed
Se papirprogrammet på din pc, tablet eller mobil. Klik på linket, download programmet og ha' det liggende på din enhed hele foråret. Go' fornøjelse. Ønsker du programmet tilsendt i papirudgave, kan det altid bestilles via linket øverst på siden.
Coaching i teori og virkelighed
Coaching er en effektiv metode til at skabe motivation, læring og ejerskab på arbejdspladser, i organisationer, institutioner m.v. De modulopdelte kurser er for dig, der vil have de coachende værktøjer ind under huden og bruge dem konkret i din hverdag. Løbende opstarter.
Brug kalenderen
For at få det fulde overblik over de mange opstarter gennem hele sæsonen, kan du altid klikke på linket 'Starter snart' i venstre menubox. Siden giver måned for måned en oversigt over, hvornår de enkelte tilbud starter.
Exners Rorschach system
Folkeuniversitetet udbyder løbende kurser i Exner Rorschachs scoringssystem, der er en videnskabeligt baseret personlighedstest. Testen er oprindeligt udviklet af den schweitziske psykiater Herman Rorschach, men er videreudviklet af den amerikanske psykolog John E. Exner.
Samarbejde med Ældresagen
Folkeuniversitetet og Ædresagen i Nordjylland har indledt et nyt samarbejde, der giver Ældresagens medlemmer adgang med stor rabat til en række udvalgte foredrag og kurser. Er du medlem af Ældresagen i Nordjylland kan du benytte linket 'Specialaftaler' i venstre menubox og her få en oversigt over de tilknyttede rabattilbud.
Folkeuniversitetet i Aalborg | Rendsburggade 6, 2. sal | 9000 Aalborg | Tlf. 98 16 75 00 | mail: info@fuaalborg.dk
 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev Klik her
Luk